Privatpersoner

TELEFON

(+46) 8 722 94 81

Alla dagar

08.00 - 19.00

VÄLKOMMEN TILL EN LEVERANTÖR MED HANDEN PÅ HJÄRTAT

 

 

 

VI HJÄLPER PRIVATPERSONER TILL EN TRYGG VARDAG

 

 

Fristaden där vi tillbringar oskattbara stunder av glädje tillsammans med dem vi värderar allra mest i livet är hemmet. Där samlar vi vår familj och vänner samt förvarar betydelsefulla ägodelar och minnen.


Därför bör man ha ett tillförlitligt hemlarm som kan erbjuda funktioner som larmcentral och väktare men framförallt varnar grannar att något har inträffat.


Efter noggrann undersökning av olika produkter på marknaden har vi kommit fram till att det mest effektiva hemlarmet är ett driftsäkert larm som är kostnadseffektivt samt kan kombinera snabba insatser med förebyggande arbete genom grannsamverkan, larmcentral och väktartjänster.  


Lösningen som vi erbjuder får fem stjärnor av oss då den är både pålitlig och prisvärd samt kan rädda liv och egendom genom snabba insatser samt förstärker det brottsförebyggande samarbetet mellan dig och dina grannar.


EUROPAS MEST PRISBELÖNTA HEMLARM

Årets inbrottslarm (Security and Fire Excellence Award)

Brand- och Säkerhet (Les Trophées Europrotection)

Mest innovativa produkt (Securica MIPS)Hemlarmet är prisvärt, prisvinnande och smart.


Effektivt skydd mot inbrott och åtgärd inom 3 minuter om olyckan skulle vara framme.


Det kan kombineras med Safelands Grannsamverkan och larmcentral med väktartjänster.
Grannkoppling

Med Safeland Connect kopplar du ditt hemlarm till grannarna. När larmet aktiveras sprids det vidare i appen. Du och grannarna kan då tillsammans lösa situationen direkt.


Hjälp inom 2 minuter


Redan vid fem anslutna personer till grannsamverkansgruppen i Safeland ger tjänsten bra effekt. Med en samverkansgrupp bestående av 20 närliggande grannar sker första åtgärd normalt inom 2 minuter.


Enkelt att komma igång


I många områden i Sverige finns det redan Safeland-grupper som du kan koppla larmet till. Du kan även själv starta en grupp i Safeland och bjuda in dina grannar.


Alla kan bidra vid larm och inbrott!


Oavsett om du är 87 år och har svårt att gå, eller om du är 26 år och i Polisens insatsstyrka - alla kan göra något om olyckan är framme. Ring 112, samla vittnesuppgifter eller stäng av plattan hos grannen.


Behöver grannarna också hemlarm?

Nej, de flesta som använder Safeland använder bara appen. Genom appen kan även grannarna be er övriga i gruppen om hjälp när det behövs. Det kostar inget, kräver inget larm och genom appen har alla nytta av.


Vad händer vid falsklarm?

Det händer emellanåt. Konsekvenserna blir inte stora. Den första personen som märker att det är ett felaktigt larm kan informera övriga grannar direkt i appen.


BOKA EN KOSTNADSFRI RÅDGIVNING HEMMA

 

Kontakta oss via
mail: info@ettskydd.se

Telefon: 08-722 94 81


TILLVAL


Omdömen

Kontakta Oss

 

Telefon: 08-722 94 81

Mail: info@ettskydd.se

Följ Oss

Kontorstid

 

Alla dagar: 08.00 - 19.00

 

 

© Copyright. All Rights Reserved